Contact la nr. 0750 833 313 Facebook Instagram

Epilare cu ceara

Epilare cu ceara traditionala de unica folosinta

La Divine Body Studio oferim servicii de epilare cu ceara traditionala complete. SUNA ACUM

Epilare cu ceara de unica folosinta

Rezultate rapide si preturi reduseEpilare ceara

Indiferent de evolutie sau trend-uri, procedeul de epilare cu ceara calda a fost una din primele optiuni atunci cand a venit vorba de cosmetica corporala.

Ceara de epilat este creata in general pe baza de rasina si ceara naturala de albine

In functie de preferinte si de scopul sedintei de epilat, se pot folosi varietati diferite de ceara, respectiv traditionala si cea de unica folosinta, ultima fiind de preferat, data fiind siguranta unui epilat in conditii de igiena.

Detalii epilare cu ceara:

Ceara de unica folosinta este imbogatita cu uleiuri esentiale si extracte naturale din plante care ofera o protectie suplimentara pielii sensibile.Prin metoda de aplicare, acest tip de epilat este si cel mai rapid mod de indepartare a parului nedorit.

Epilare ceara

Cateva recomandari pentru epilare cu ceara:

Epilare ceara

Contraindicatii:

Cea mai eficienta si mai la indemana metoda

Epilare cu ceara traditionala

Cea mai eficienta si mai la indemana metoda pentru a scapa de parul nedorit ramane traditionala epilare cu ceara.

Recomandabil este insa sa se opteze pentru epilarea cu ceara de unica folosinta, in detrimentul celei normale, datorita sterilitatii si a sigurantei sporite.

Ce beneficii are epilarea cu ceara?

Beneficiile epilarii cu ceara

Serviciile noastre

Toata gama de servicii oferite de noi

Ce trebuie sa stii inainte de tratament?

Informatii utile

Inainte de epilare se recomanda exfolierea cu un scrub delicat, pentru a inlatura stratul de celule moarte de la suprafata pielii, iar dupa efectuarea procedeului vom aplica, prin masaj usor, un gel calmant.

Daca ati hotarat ca metoda de epilare cu ceara este cea potrivita, atunci trebuie luat in considerare ca, inainte de a merge la salon, firul de par trebuie sa aiba minimum 5 mm pentru zona membrelor si 2 mm pentru zona pubiana. Efectul va tine circa doua saptamani, iar lungimea firului de par nu va depasi 0,5 mm.

Prin epilare cu ceara se indeparteaza parul din radacina, iar rezultatul este un fir de par mai moale. Cu cat sedintele de epilare sunt mai dese, cu atat firul de par va creste mai greu.

Unele persoane cu pielea sensibila se pot confrunta cu o usoara inrosire a zonei dupa epilare si eventual cu iritatii in primele zile. Insa acestea sunt reactii normale si vor disparea in cateva ore sau cel tarziu in ziua urmatoare. Totusi, pentru a grabi procesul de vindecare a pielii este indicat sa se evite sauna, baile fierbinti sau saloanele de bronzat si sa se exfolieze zona epilata in mod regulat, pentru a preveni cresterea firelor de par crescute pe sub piele, care pot duce la iritatii si o piele inestetica.

Multe femei se tem ca procedeul de smulgere a firului de par prin epilare va determina o depigmentare a pielii insa acest lucru este complet fals. Este recomandat totusi ca, dupa epilarea cu ceara, daca va expuneti la soare, sa masati zona cu crema de protectie solara pentru a preveni atat iritatiile, cat si o posibila schimbare a tonului pielii.

Fa o programare

Contacteaza-ne acum

Testimoniale Divine Body Studio

Parerile clientelor noastre

Recomand cu toata increderea! Rezultate peste asteptari inca de la prima sedinta facuta la Liliana! Oferte excelente · Rezultate uimitoare · Experienced skin care professionals

Madalina Spafiu

Madalina Spafiu

Recomand cu caldura serviciile de epilare permanenta. Apreciez flexibilitatea cu programarile, detaliile si explicatiile legate de procedura si aparat, atentia la client si caldura cu care am fost primita. Ma simt pe maini bune, atente, discrete, capabile!

Delia Mazilu

Delia Mazilu

Eu recomand cu toată încrederea! Serviciile sunt de calitate!Profesionalism și rezultate peste așteptări încă de la prima ședință! Mulțumesc mult pentru răbdarea și grija acordată!? Recomand cu căldură tuturor! Rezultate excelente · Rezultate uimitoare · Produse profesionale · Oferte excelente · Experienced skin care professionals

Grety Mihalache

Grety Mihalache

Recomand având convingerea apariției unui serviciu de calitate și motivez recomandarea cu profesionalismul certificat al doamnei Liliana Primaru asistată fiind de aparatul performant de ultimă generație astfel că, rezultatele serviciului oferit nu pot fi decât satisfăcătoare.

Andrei Moroi

Andrei Moroi

stars

Servicii de 5 stele

Lasa-ne si tu o recenzie pe Google

Citeste recenziile noastre de pe Google si fa-ti singur o parere despre serviciile noastre!

Indicatii de orientare Divine Body Studio
Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Continuand sa vizitati acest site, sunteti de acord cu politica noastra de utilizare a cookie-urilor.
Suntem online pe: