Contact la nr. 0750 833 313 Facebook Instagram

Despre noi

Povestea noastra

Suntem o echipa dedicata, formata din terapeuti atestati care sunt intr-un proces de perfectionare continua si folosim produse si tratamente de cea mai buna calitate pentru a atinge rezultate remarcabile, personalizate in functia de pielea si nevoile tale.

Pe langa tratamentele de remodelare corporala pentru slabire locala, tratarea celulitei vergeturilor si a efectului pieli de coaja de portocala, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare definitiva cu laser diode cu trei lungimi de unda .

Pentru a obtine rezultatele pozitive pe care le astepti, pentru serviciul de epilare definitiva cu laser diode am testat si am ales sa folosim in salonul nostru cea mai noua aparatura in domeniu ce foloseste ultima tehnologie disponibila, din gama de top a liniei de lux sau premium.

Toate echipamentele pe care le folosim la DIVINE BODY STUDIO sunt certificate FDA, TUV GERMANIA si au studii medicale desfasurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care ne garanteaza ca utilizarea lor este 100% sigura, ca nu declanseaza in timp diverse afectiuni .

Serviciile noastre se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor care isi doresc sa arate si sa se simta mai bine .

Iti stam la dispozitie si te asteptam cu drag pentru a incepe transformarea ta in mai bine .

DIVINE BODY STUDIO este locul unde te ajutam sa obtii

rezultate remarcabile ,pentru a te simti mai bine nu doar la nivel fizic ,ci si emotional!

Fa o programare

Contacteaza-ne acum

Testimoniale Divine Body Studio

Parerile clientelor noastre

Recomand cu toata increderea! Rezultate peste asteptari inca de la prima sedinta facuta la Liliana! Oferte excelente · Rezultate uimitoare · Experienced skin care professionals

Madalina Spafiu

Madalina Spafiu

Recomand cu caldura serviciile de epilare permanenta. Apreciez flexibilitatea cu programarile, detaliile si explicatiile legate de procedura si aparat, atentia la client si caldura cu care am fost primita. Ma simt pe maini bune, atente, discrete, capabile!

Delia Mazilu

Delia Mazilu

Eu recomand cu toată încrederea! Serviciile sunt de calitate!Profesionalism și rezultate peste așteptări încă de la prima ședință! Mulțumesc mult pentru răbdarea și grija acordată!? Recomand cu căldură tuturor! Rezultate excelente · Rezultate uimitoare · Produse profesionale · Oferte excelente · Experienced skin care professionals

Grety Mihalache

Grety Mihalache

Recomand având convingerea apariției unui serviciu de calitate și motivez recomandarea cu profesionalismul certificat al doamnei Liliana Primaru asistată fiind de aparatul performant de ultimă generație astfel că, rezultatele serviciului oferit nu pot fi decât satisfăcătoare.

Andrei Moroi

Andrei Moroi

stars

Servicii de 5 stele

Lasa-ne si tu o recenzie pe Google

Citeste recenziile noastre de pe Google si fa-ti singur o parere despre serviciile noastre!

Indicatii de orientare Divine Body Studio
Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Continuand sa vizitati acest site, sunteti de acord cu politica noastra de utilizare a cookie-urilor.
Suntem online pe: